Lajme flash

Rimëkëmbja e sistemit energjitik

Rimëkëmbja e sistemit energjitik

Statistika dhe të dhëna mbi ecurinë e treguesve të sektorit elektroenergjitik

 

 

më shumë
Prodhimi dhe përpunimi i naftës

Prodhimi dhe përpunimi i naftës

Të dhëna statistikore mbi industrinë e nxjerrjes dhe përpunimit të naftës

më shumë
Blloqet e lira të kërkimit të naftës dhe gazit

Blloqet e lira të kërkimit të naftës dhe gazit

Harta dhe informacionet teknike mbi blloqet e lira të kërkimit në tokë dhe në det

më shumë
Projektet kryesore në fazën e investimit

Projektet kryesore në fazën e investimit

Investimet kryesore që janë duke u kryer nga kompanitë KESH, OST dhe OSHEE

më shumë
Masat penalizuese të ISHTI

Masat penalizuese të ISHTI

Gjobat e vendosura nga Inspektorati  Shtetëror Teknik dhe Industrial

më shumë