Efiçenca e energjisë në godinat e Qytetit Studenti, Gjermania jep 6.5 milion euro të tjera - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë
Postuar më: 19/12/2017

Efiçenca e energjisë në godinat e Qytetit Studenti, Gjermania jep 6.5 milion euro të tjera

Sorry, this entry is only available in AL.