Kabineti - Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë

Kabineti

Matilda Kërçaku

Drejtor i Kabinetit

Florion Serjani

Këshilltar i Ministrit

Enio Qirko

Këshilltar i  Ministrit

Mirjel Dollani

Këshilltar i Ministrit

Erlis Hereni

Këshilltar i Ministrit

Evis Berberi

Këshilltar i Ministrit

Sindi Dushku

Këshilltar i Ministrit